Meer resultaten voor sportschool roermond

 
sportschool roermond
Susanne Robben Personal fitness trainer uit Roermond Limburg.
Maak zelf je eigen flexibele voedingsschema. Welkom bij Susanne Robben Personal Training. Ik ben Susanne Robben NASM gecertificeerd Personal Trainer. Mijn kantoor is gevestigd in Roermond maar ik begeleid mensen uit alle omstreken! Ik ben zelf fanatiek krachttrainer en ben bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Omdat ik zelf al jaren met mijn lijf bezig ben wil ik graag de opgedane kennis delen met anderen. Mijn werkwijze is een evidence-based aanpak. Ik volg de moderne wetenschap op de voet en probeer mijn aanpak iedere dag weer te verbeteren. Ik ben dan ook niet stug om van koers te wijzigen wanneer wetenschappelijk bewijs aantoont dat die richting beter is.
Sportschool Roermond Fit For Free Fitness vanaf 1195 pm.
FunXtion / Functionele zone. Fit For Free Roermond. Sportschool Fit For Free Roermond is hét fitnesscentrum met goedkope abonnementen hoge kwaliteit fitnessapparatuur gratis begeleiding en een gezellige sfeer. Je kunt hier al fitnessen vanaf 1195 per maand. Naast de mogelijkheid om bij Fit For Free goedkoop te sporten kun je ook de leukste groepslessen volgen onder leiding van een gecertificeerde instructeur. Fit For Free Roermond opende op 15 december 2014 haar deuren aan de Schaarbroekerweg 18. De sportschool beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur van het Amerikaanse topmerk Precor.
Anytime Fitness Gym in Roermond Limburg 6041 HP.
900 am 1200 pm. Hallo ik ben Bas Gunther. Mijn passie voor fitness en krachttraining heeft uiting gekregen in een geheel nieuw concept namelijk Anytime Fitness. De sportschool waar je 24 per dag welkom bent om te werken aan jouw sportieve doelen. Graag help ik bij het maken van een geschikt trainingsschema. Daarnaast geef ik advies over voeding en gezondheid. Mijn ervaring in de fitness en krachttraining wil ik graag inzetten om jouw persoonlijke doelstelling te realiseren. Kom langs en laat je inspireren door Anytime Fitness Roermond! Hoi ik ben Luc Engelen 23 jaar en woonachtig in Swalmen. Al geruime tijd ben ik werkzaam bij Anytime Fitness Roermond als fitness instructeur. Ik werk ook bij andere vestigingen van Anytime Fitness.
Fitnesscentrum Lesly's Sportstudio in Roermond ervaringen acties aanbiedingen en informatie sportschool Lesly's Sportstudio in Roermond. Contact openingstijden en contactgegevens.
Ervaringen reviews aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Lesly's Sportstudio in Roermond. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Roermond. Contactgegevens fitnesscentrum Lesly's Sportstudio worden vermeld zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool.
Dennenmarken.
Les Mills Body Pump. Les Mills Body Step. Les Mills GRIT Strength. 31 0475 32 45 46. 31 0475 32 01 61. 2017 Dennenmarken Algemene voorwaarden Veel gestelde vragen Sitemap.
sportschool in Roermond Sport Fitness Magazine.
Over ons Verkooppunten Contact. Nieuws Laatste editie Vorige edities Sport overzicht Abonneren. U zocht een sportschool in Roermond. Onderstaand zijn de resultaten van uw zoekactie met een radius van 10km vanuit het stadscentrum. Zoek hier in ons sportschool overzicht. Niet wat u zocht? Hier zijn alternatieven in de buurt.
Susanne Robben Personal fitness trainer uit Roermond Limburg.
Wil je afvallen spiermassa opbouwen of heb je hulp nodig met trainen? Personal Trainer Susanne Robben uit Roermond helpt jou met het behalen van je fitness en trainingsdoelen. Hoge kwaliteit personal training in heel Limburg.
Fitness Limburg Sportschool Limburg.
Let op de goedkoopste sportschool Roermond is niet altijd de beste keus. Wij adviseren ook de kwaliteit te bekijken door bijvoorbeeld op de website van het desbetreffende fitnesscentra te kijken. U bent van plan om te gaan fitnessen in Roermond! Let op Voordat u een keuze maakt bij een sportschool. Hoelang heeft u een contract Maandelijks opzegbaar? / 24 maanden abonnement? Wat zijn de openingstijden? Is er fitness begeleiding Roermond? Is de apparatuur schoon en nieuw? Spinning / Thai boxen / Yoga / etc.
Fit All Day.
Op zoek naar een fitnessclub met persoonlijke aandacht voor u? Onze locaties vindt u in Rijswijk en Eindhoven. Het grootste aanbod aan fitnessapparatuur in de omgeving! Tarieven inclusief onbeperkt fitness en groepslessen zoals zumba en spinninglessen. Ruime openingstijden professionele instructeurs en zonnebank.
sport en fitness roermond.com.
Fit all Day Roermond in Roermond Regiofitness. Fit all Day Roermond in Roermond Regiofitness.
Fit all Day Roermond. Fit all Day Roermond heeft nog geen beoordelingen. Beoordeel Fit all Day Roermond en schrijf als eerste een review. Fitnesscentrum Fit All Day in Roermond biedt ruime moderne trainings mogelijkheden voor zowel kracht training cardio fitness als groepslessen. Een laagdrempelig sportbeleid waar werken aan de gezondheid op een plezierige manier centraal staat. Onbeperkt fitness en groepslessen zijn standaard inbegrepen in al onze abonnementen.

Contacteer ons