Resultaten voor sportschool leeuwarden

 
sportschool leeuwarden
Fitness.
Al een aantal maanden kom ik iedere week voor een massage bij TIGRA. Als marathonloper wil ik graag fit en onbezorgd aan de start verschijnen. Vanaf de eerste keer heb. Eysingastraat 3 8932 PD Leeuwarden 058-2800777 leeuwarden@tigra.nl. Volg TIGRA en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen. Kom er meer over te weten en leer hoe jij of anderen er beter mee om kunnen gaan. Carpaal tunnel syndroom CTS. Revalidatie bij chronische pijn / OCA.
My HealthClub Dé premium Sportschool in Leeuwarden.
Gratis 2 wekenpas Ja ik wil gratis. De sportschool in Leeuwarden. Sportschool My HealthClub Leeuwarden is de premium sport fitness en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Doe bij onze sportschool mee aan de meer dan 60 groepslessen per week. Waaronder Less Mills indoor cycling yoga Zumba Bodypump Synrgy 360 en verschillende vechtsport lessen. Sinds kort bieden we ook bootcamp lessen aan in Leeuwarden. We hebben voor elke sporter de perfecte les. We hebben sport programmas voor jong en oud zoals het vitaal en fit 50 programma en de junioren programmas bekijk hier het junior rooster.
sportcentrum URSUS.
KidsBoxx vanaf 6 jaar 1600 1650. KidsFit vanaf 8 jaar 1700 1750. sportcentrum URSUS te Leeuwarden biedt een gevarieerd aanbod aan van Les Mills groepslessen fitness kinderopvang zonnestudio en personal trainers. Voldoende bewegen met een drukke baan en een gezin is niet altijd even makkelijk. Voldoende lichaamsbeweging is echter van vitaal belang. Wij helpen je graag een druk bestaan te combineren met gezond bewegen. Bij URSUS zijn er verschillende mogelijkheden om aan je gezondheid te werken. Je kan kiezen voor individueel fitness of een training in groepsverband. Voor alle activiteiten geldt dat je constant professioneel begeleid wordt.
Overzicht sportscholen en fitnesscentra in Leeuwarden.
Resultaten weergeven als Lijst Kaart. Achmea Health en Spa Center. Achmea Health Spa Center Leeuwarden Achmea Health Spa center Leeuwarden biedt je de totaaloplossing voor een individuele op maat gesneden workout gericht op jouw trainingsdoel. Fit For Free Leeuwarden Iedereen weet inmiddels dat sporten goed voor je gezondheid is. Regelmatig sporten brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Je kunt onder andere je conditie verbeteren afvallen of op streefgewicht blijven je spieren versterken en heel veel sportplezier hebben.
Rooster sportcentrum URSUS.
KidsBoxx vanaf 6 jaar 1600 1650. KidsFit vanaf 8 jaar 1700 1750. KidsBoxx vanaf 6 jaar. KidsFit vanaf 8 jaar. Download rooster als PDF.
Sportcentrum De Fabriek Leeuwarden.
Zo hebben we één van de grote hallen van De Fabriek is verbouwd tot een volwaardige fitness en sportruimte. Daarnaast is er een dojo voor groepslessen. Personal training individuele fitness cardiofitness en bedrijfsfitness in Leeuwarden. Kom ook kennis maken met TRX Training Leeuwarden I Sportcentrum De Fabriek. Het leukste gezelligste en grootste officieel gecertificeerd TRX Trainings Center van héél Nederland. Bij TRX Training Leeuwarden is iedereen welkom en voel je je al snel thuis. De unieke sfeer de no-nonense mentaliteit en de persoonlijke betrokkenheid zijn speerpunten waar TRX Training Leeuwarden veel waarde aan hecht. Met het juiste lidmaatschap zijn leden van TRX Training Leeuwarden en de samenwerkende bedrijfsfitness organisaties als Bedrijfsfitness Nederland en het Nationaal Gezondheidsplan Intenz welkom om gebruik te maken van de fitnessruimte.
Sportcentrum De Leeuw Home.
Sportcentrum De Leeuw Leeuwarden
TRX Training Leeuwarden Sportcentrum de Fabriek.
Home TRX Training Personal Training Body Support Ons Team Contact Lid worden. TRX SUSPENSION TRAINING MEER RESULTAAT IN MINDER TIJD. Ben je op zoek naar een manier om je training afwisselend uitdagend en gevariëerd te houden? Beleef dan nu de allernieuwste en meest effectieve Total Body Fitness Sensatie! TRX Suspension Training is een unieke vorm van fitness en geschikt voor iedereen. Het is een originele op eigen lichaamsgewicht gebaseerde training. Op elk fitnessniveau train je kracht balans flexibiliteit en kern stabiliteit.
Home MentalSports Leeuwarden. Home MentalSports Leeuwarden.
Bekijk hier voor welke organisaties en scholen wij reeds een clinic hebben verzorgd. Coachen op maat door onze ervaringsdeskundigen. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen! MentalSports is een vecht sportschool in Leeuwarden met een maatschappelijk belang. Plezier bewustwording van de mentale geest en fitheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met de juiste mentaliteit begeleiding en respect voor elkaar creëren we samen de nieuwe jij! Willem Loréstraat 15A 8921 CG Leeuwarden. 06 288 009 52. Strong ID Mental Coaching.
Legends Leeuwarden Legends.
Legends is geen doorsnee sportschool bij Legends sta JIJ centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van lichaamssamenstelling krachttoename en kickboksen. Al onze trainingen zijn te volgen in personal training of small group training max. Door deze persoonlijke kleinschalige aanpak kunnen wij je de aandacht geven die je nodig hebt om jouw doelstelling te behalen. Bij Legends Leeuwarden worden alle aspecten rondom training voeding rust en lifestyle gedrag geoptimaliseerd om een blijvend resultaat te behalen.
Studentensport Leeuwarden fitness.
meer informatie over dit centrum vind je op www.bewegingscentrumleeuwarden.nl. Deze sport is toegankelijk voor iedereen die een sportpas fitness heeft. Elke dag volgens rooster.

Contacteer ons