Meer resultaten voor sportschool amsterdam west

 
sportschool amsterdam west
FemmeGym de sportschool voor vrouwen in amsterdam west.
p/m bij een 12 maanden lidmaatschap. Ik ga er helemaal voor! Schrijf mij nu in! De sportschool voor vrouwen in amsterdam west. FemmeGym richt zich op vrouwen en daarmee willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn is FemmeGym de leukste! Wij zijn gevestigd in Amsterdam west perfect bereikbaar voor iedereen uit de Baarsjes Bos en lommer en oud west. Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen met professionele docentes. Van spinning tot step en van bootcamp tot zumba we bieden alles!
Kom sporten bij SportPlaza Mercator!
SportPlaza Mercator voor al uw wateractiviteiten Fitness en meer. Snel je groepsles vinden? Revalideren of aangepast sport. SportPlaza Mercator is een modern sportcentrum in Amsterdam West met een zwembad fitnesscentrum zonnebank sauna stoombad kinderopvang horeca feestzaal en een groot recreatieterrein. Het zwembad van SportPlaza Mercator bestaat uit een wedstrijdbad een doelgroepenbad en een therapeutisch zwembad. Op het buitenterrein van Sportplaza Mercator bevinden zich een speelbad en een 50-meter bassin. In het pand van SportPlaza Mercator bevindt zich tevens een feestzaal van 600 m2. En op de gevel is een wonderwall aangebracht waarin diverse planten en struiken de accommodatie haar unieke en groene uitstraling geven. Vooral zomers is de groene gevel een adembenemende pracht van gekleurde planten en struiken.
Sportscholen Amsterdam-West SportscholenCheck.
Sportscholen in Amsterdam Westerpark Regiofitness. Sportscholen in Amsterdam Westerpark Regiofitness.
We bieden je veel keus Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou. Direct gratis fitnesspas aanvragen. Breed aanbod in Amsterdam Westerpark. Snel de juiste sportschool vinden. Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden maar ook de fotos en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt. Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Amsterdam Westerpark. Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt.
Core Active Fitness Sportschool in de Baarsjes Amsterdam West.
Revalidatie na een beroerte.
Groepslessen fitness in hartje Amsterdam Sento.
Doe jij binnenkort mee aan de fanatieke groepslessen van Sento? Bij Sento bieden wij uitdagende groepslessen aan voor ieder niveau.
Amsterdam West Sportschool HSW.
U bevindt zich hier Home / Krav Maga / Amsterdam West. Civiel Krav MAga voor volwassenen 17. Is Krav Maga wat voor u? Voor slechts 10 bent u van harte welkom om drie proeflessen te volgen. Ervaar hoe effectief efficiënt en leuk het is! Krav Maga reguliere lessen zijn er voor iedereen men kan echter gescreend worden op crimineel verleden en er kan gevraagd worden om een Verklaring Omtrent het Gedrag VOG. Ik wil lid worden.
Gimnasio Ettaki Gym Amsterdam-West Amsterdam NH Bilderdijkkade 59HS.
Acese el gimnasio Ettaki Gym Amsterdam-West. Desde 7.99 por día o 69.99 por mes. Clases Bokszaktraining Boxeo Kickboxing. Abierta lun a vie 1000AM-1000PM sáb dom 1000AM-400PM.
Susa Gym Sportschool Amsterdam Nieuw-West voorheen Slotermeer voorheen Slotermeer.
Al weer bijna 25 jaar gevestigd in Amsterdam Nieuw West. Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen in ons geheel verbouwde en vernieuwde sportschool. Er zijn nieuwe kleedkamers gebouwd met daarin. aparte douchegelegenheden en wastafels geplaatst. Ook zijn er nu INFRA ROOD SAUNA cabines. De trainingsruimte is met 1/3 vergroot en zijn er nieuwe trainingsmogelijkheden ontstaan. Tevens beschikt Susa Gym over 2 super. waar u in 20 minuutjes een leuk kleurtje kunt krijgen. Welkom bij Susa Gym.
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Sloterparkbad ladies.
Ben je op zoek naar een sportschool in Amsterdam? Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad. Schrijf je nu online in!
Basic-Fit Sportschool Amsterdam Baarsjesweg.
Sportschool Basic-Fit Amsterdam Baarsjesweg. Baarsjesweg 224 1058AA Route. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. 239 88 per jaar. Betaal een jaar vooruit 12x1999. Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Actie 50% korting op het inschrijfgeld gratis badlaken! 19 99 per maand. Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. Actie 50% korting op het inschrijfgeld gratis badlaken!

Contacteer ons