Resultaten voor sportschool ommoord

 
sportschool ommoord
Veiligheidscontrole nodig.
Sportsart Ommoord in Rotterdam Regiofitness. Sportsart Ommoord in Rotterdam Regiofitness.
Gebaseerd op 1 beoordelingen. Anoniem gaf een 10. prima sfeer en voor iedereen is het mogelijk om hier te sporten van jong tot oud dik tot dun. Er is een vriendelijk doch profesionele sfeer en all.
Sportsart Ommoord in Rotterdam Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Shawplaats 430 3068WJ Rotterdam. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Sportsart Ommoord in Rotterdam. Explotatie van een fitnesscentrum. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Meld u gratis aan. Kaartweergave Sportsart Ommoord Rotterdam.
Sportschool Capelle aan den IJssel Fit For Free Vanaf 1195 pm.
Hammer Strength Power Rack. Fit For Free Capelle aan den IJssel. Sportschool Fit For Free Capelle aan den IJssel is hét fitnesscentrum met goedkope abonnementen hoge kwaliteit fitnessapparatuur gratis begeleiding en een gezellige sfeer. Je kunt hier al fitnessen vanaf 1195 per maand. Naast de mogelijkheid om bij Fit For Free goedkoop te sporten kun je ook de leukste groepslessen volgen onder leiding van een gecertificeerde instructeur. Fit For Free Capelle aan den IJssel opende op 13 augustus 2005 haar deuren aan de Molenbaan 18-20. Het was hiermee de allereerste Fit For Free club in Nederland!
Boksvereniging Ommoord Geen inschrijfgeld en opzegtermijn.
Ook uitjes naar belangrijke bokswedstrijden worden georganiseerd. Boksvereniging Ommoord is meer dan alleen een sportschool waar je komt trainen. Kortom Boksvereniging Ommoord is een Bokschool voor recreanten waar je op gemoedelijke wijze kan leren boksen en je conditie op peil kan houden. Robert van Leeuwen Oud leerling van Theo Huizenaar.
Sportschool CHÔNSA te Rotterdam Binnensport Oozo.nl.
De onderneming Sportschool CHÔNSA is gevestigd op Albert Schweitzerplaats 93 te Rotterdam en is actief in de branche Binnensport. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24402996 en is gelegen in Ommoord in de gemeente Rotterdam. Bij Sportschool CHÔNSA zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam. Bekijk hier alle 12 ondernemingen in de branche Binnensport in deze omgeving. Gerelateerde rubrieken in Ommoord en omgeving. Buitensport in Ommoord 5. Fitnesscentra in Ommoord 8. Overige sportactiviteiten in Ommoord 3. Sportaccommodaties in Ommoord 2. Adres en contactgegevens Sportschool CHÔNSA. Andere meldingen in buurt. Ambulance naar Albert Schweitzerplaats in Rotterdam.
Sportsart Ommoord in Rotterdam.
Alle informatie over Sportsart Ommoord in Rotterdam
Fitness Rotterdam Alexander Real fitness. Real Results.
Real Fitness Rotterdam Alexander. Fitness in Rotterdam Alexander? Kom naar Fitland Rotterdam Alexander! Naast winkelcentrum Alexandrium is Fitland Real Fitness Rotterdam Alexander gevestigd. Deze zeer luxe sportschool beschikt naast uitgebreide trainingsfaciliteiten over uitstekende personal trainers een prachtig zwembad een uitgebreide spa en eigen parkeerplaatsen. Het fitness centrum is zeer goed bereikbaar via de Hoofdweg en de A20. Bij Fitland Rotterdam Alexander staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen duwen tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit!
DPFC Welkom op de website van DPFC.
DPFC Health Fit Dance DPFC is een compleet en veelzijdig sport en dans centrum met een familiaire sfeer. Wij bieden aan een breed scala van mensen in de leeftijd van 2 t/m 60 jaar sport dans en balletlessen en mogelijkheden tot een uitgebreide fitnesstraining.
SportsArt Ommmoord al sinds 1981 een begrip in de regio.
Bekijk prijzen Contact opnemen. SportsArt Ommoord al sinds 1981 een begrip in de regio. SportsArt Ommoord biedt een ruime keuze uit de verschillende groepslessen. In onze prachtige groepsles studio swing je heerlijk op de gevarieerde groepslessen. Wie lekker in zijn vel zit geniet dubbel van het leven. Wij helpen je daar graag een handje bij. De nieuwste apparatuur van SportsArt Fitness en HOIST vormt daarbij de basis maar onze instructeurs zorgen voor het verschil. Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht de coördinatie van voeten ogen en handen en conditie centraal staan.
MixFight.nl.
23 Mei Opening nieuwe Sportschool Ommoord! Thread 23 Mei Opening nieuwe Sportschool Ommoord! Tags mei nieuwe ommoord opening sportschool. ssommoord said 09-05-2009 1813. 23 Mei Opening nieuwe Sportschool Ommoord! Sport en fitness centrum Ommoord is bijna verleden tijd en zijn snel toe aan iets nieuws. Dus het is bijna zo ver 23 Mei openen wij het geweldige centrum die de nieuwe naam mag dragen van SPORTSART OMMOORD in Rotterdam met wedstrijden blijft het overigens gewoon Ommoord Gym. Wij waren al gespecialiseerd in Kickboksen maar we gaan nog meer uitbreiden kijk voor de aanbod aan groepslessen op www.sportsartommoord.nl. We moeten ook zeker niet vergeten dat meiden ook welkom zijn dus laat niks je tegen houden en kom trainen! Meiden kunnen ook gewoon kickboxen!

Contacteer ons