Meer resultaten voor sportschool heesch

 
sportschool heesch
Sportschool Maximum Heesch.
Maximum Professional Healthclub Heesch. Gedurende de zomer van 2017 hanteren wij onze reguliere openings en lestijden. Profiteer nu nog van onze ZOMERSTOP actie! Maximum Healthclub in Heesch is gespecialiseerd in fitness groepslessen en personal training. Dit is enkel een greep uit ons brede scala aan mogelijkheden. Bij Maximum hechten wij veel waarde aan begeleiding zowel persoonlijk als in groepsverband. Afzonderlijk sporten met een personal trainer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Samen met u maken onze trainers een trainingsschema op waarmee we uw doelen gaat behalen. Kortom op maat efficiënt en doelgericht! Spreek één van onze trainers aan voor meer informatie. De Maxi Kidsclub en sporten voor kinderen. Bij Maximum kunt u al sporten vanaf 1995 per maand.
MAXIMUM professional healthclub Startpagina Facebook.
MAXIMUM professional healthclub Heesch. 995 vind-ik-leuks 3 personen praten hierover 527 waren hier. Maximum is een luxe sportschool waar u zich.
Fysio Steins Hoogstaat de fysiotherapeut in omgeving Oss.
Duizeligheidsklachten Fysiotherapie bij bekkenklachten Haptonomie Neurologische aandoeningen Ontspanningsmassage Reumatische klachten Meer Diensten en Specialisaties. Neem contact op voor een afspraak. Vanaf 1 januari in de basisverzekering. Bij gespecialiseerde ClaudicatioNet fysiotherapeuten worden 37 behandelingen vergoed uit de basisverzekering.
Sport Healthclub Meer Sports Sportschool / Fitnesscentrum in Heesch.
Voeg een review toe aan Sport Healthclub Meer Sports.
MAXIMUM Professional Healthclub ikhebgelijk.
Sommige opdrachten hoef je niet lang over na te denken Maximum was er zo één. MAXIMUM Professional Healthclub is een luxe sportschool in Heesch. Tijdens de conceptontwikkeling stelden wij onszelf onmiddellijk de vraag hoe kunnen wij ons onderscheiden van de gevestigde orde. Het antwoord bleek zo simpel en logisch dat het bijna flauw wordt met aandacht. Abonnementen verkopen kan iedere sportschool. En als je vervolgens niet op komt dagen is dat alleen maar mooi. Want dat is het probleem hoe houd je het vol? Bij MAXIMUM krijg je professionele coaching en training voor een aantrekkelijke prijs. Het is hard werken maar met resultaat.
Atlas Training Centre Atlas Training Center.
Door deze persoonlijke aanpak en prettige ongedwongen sfeer trekken wij niet alleen sporters uit Heeswijk-Dinther maar ook in de wijdere omgeving zoals Schijndel Erp Veghel Uden Heesch enz. Onze sportschool is ingericht met nononse trainingsapparatuur die is uitgekozen op basis van functie en kwaliteit. We besteden veel aandacht en tijd aan mensen die beginnen met fitness maar ook de gevorderde krachtsporter of bodybuilder vind voldoende gewicht voor zijn training. Dumbells tot 50 kg aanwezig! Wij zorgen ervoor dat er vrijwel altijd een van onze Personal Trainers aanwezig is zo dat er altijd ruimte is voor tips en hulp. Onze Personal trainers zijn zeer ervaren in het begeleiden van mensen het aanleren van de juiste training en het verzorgen van voedings en trainingsschemas.
Maximum Heesch Virtuele Helden.
Voor Maximum Heesch is in samenwerking met IkHebGelijk.nl een prachtige nieuwe website ontwikkeld voor deze sportschool. Deze website heeft een module waarin groepslessen op een overzichtelijke en mooie wijze kunnen worden getoond. Na het ontwikkelen van de website werden diverse promotie en marketingmaterialen ontworpen voor Maximum Heesch. No Copyright Kopieer wat je wilt. Wij helpen je graag. Website door Virtuele Helden. Virtuele Helden wij hebben er zin in. Made with by Virtuele Helden.
Fitnesscentrum in Heesch fitness-info.nl.
Medi-Sport Fysio Sportcentrum Geleen / Heerlen. In de omgeving binnen 5 km. Sports Healthclub Four 2 Go Berghem. Four2Go staat letterlijk en figuurlijk voor sportiviteit persoonlijke benadering en gezelligheid. Bij ons besteedt jij je vrije tijd in een luxe clubomgeving en je. Hart for her 30 minuten women only work-out Oss. Bewegen in een gezellige huiselijke sfeer onder leiding van een personal trainer. Bij ons sport u in een omgeving waarin dames zich op hun gemak voelen en dus met plezier. Move 2B Fit Therapie en Training Geffen.
Fysio en Fitness Centrum Heesch Talentencampus.
Home Bedrijven Fysio en Fitness Centrum Heesch. Fysio en Fitness Centrum Heesch. Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen een fysiotherapiepraktijk en een fitnesscentrum. Wanneer iemand lichamelijke klachten heeft kan een fysiotherapeut met massage oefeningen en bepaalde technieken deze klachten helpen herstellen. Je gaat de hele dag veel met mensen om. Er zijn fysiotherapeuten die zich verder specialiseren op het gebied van bijvoorbeeld sport kinderen of in bepaalde behandeltechnieken als manueel therapie. Bij FitnessCentrum Heesch is de begeleiding van de sporters in handen van Fitnesscoaches en instructeurs.
Sportschool MooiBernheze.nl.
Heilige Stokstraat 4 5473 GL Heeswijk-Dinther Telefoon. Loosbroekseweg 37 5388 VM Nistelrode Telefoon. Graafsebaan 33 5384 RS Heesch. Kampstraat 6 5384 PV Heesch Telefoon. Wellness Test en Training Heesch. Cereslaan 12b 5384 VT Heesch Telefoon.
Openingstijden van Sportschool in Heesch.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? 37 Sportschool vestigingen gevonden in Heesch. De Dageraad 12 Heeswijk-Dinther. Sport Healthclub Meer Sports.

Contacteer ons