Op zoek naar sportschool velserbroek?

 
sportschool velserbroek
Sportschool Velserbroek.
Noord-Holland Vromaadweg 20 1991 AJ Velserbroek 023 5390503. Sportscholen stichtingen Sociaal-cultureel werk. Noord-Holland Pijlkruid 33 1991 HC Velserbroek 023 5393364. Sportscholen Sportaccommodaties Overig sport en recreatieonderwijs. Noord-Holland Klompenmakerstraat 17 1991 JJ Velserbroek 023 5374043. Sportscholen Beauty en Gezondheid Fitnesscentra. Ben Rietdijk Sport B.v. Noord Holland Zadelmakerstraat 4244 en 46 1991 JE Velserbroek 023-5384002. Springerstraat 60 1992 BX Velserbroek.
Sportschool / Sportscholen uit Velserbroek / Velsen en Castricum.
Vermeldingen uit de branche Sportscholen uit de plaats Velserbroek. Neem uw bedrijf op in het city-map bedrijvenregister. Dit is een overzicht van alle vermeldingen met als branche Sportscholen uit de plaats Velserbroek. 4 Vermeldingen gevonden op plattegrond tonen. Ben Rietdijk Sport B.V. Zadelmakerstraat 42 44 en 46.
Ben Rietdijk LinkedIn.
Sinds 1994 actief als ondernemer in de sportschool/fitnessmarkt als eigenaar van 8 sportcentra. Op dit ogenblik 4 sportcentra Ben Rietdijk Sport in Velserbroek Castricum Nieuw Vennep en Assendelft welke bewegen als familie sportcentrum in het premium marktgebied. Naast het premium marktgebied ook actief in de budget fitness markt met TrainGo in Velserbroek Castricum en Krommenie en One Fitness in Hilversum. of onze App downloaden in de Appstore. Ben Rietdijk Sport Assendelft. oktober 2014 heden 1 jaar 1 maand Assendelft. Ben Rietdijk Sport Nieuw Vennep. september 2014 heden 1 jaar 2 maanden Nieuw Vennep. Ben Rietdijk Sport Castricum. juli 2013 heden 2 jaar 4 maanden.
Doorstart failliete sportschool Ben Rietdijk mislukt Haarlem dichtbij.nl Zuid-Kennemerland.
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. Doorstart failliete sportschool Ben Rietdijk mislukt. REGIO 26 juni 2015 reageer Door Wendy de Liefde Dichtbijredacteur. HAARLEM Nadat de zaak van eigenaar Ben Rietdijk onlangs failliet verklaard werd meldt nieuwe eigenaar Happy Bodies vrijdag dat het voorlopig einde verhaal is voor de sportschool aan de Floresstraat. Een doorstart bleek niet haalbaar. Ondanks onze positieve insteek hebben we helaas moeten besluiten de sportschool niet open te kunnen houden zo meldt de Amstelveense onderneming. Onze excuses dat wij u niet beter kunnen berichten en hebben laten denken dat het wel ging lukken.
Afvallen Condite jouw resultaat haal je met fitness en groepslessen bij een FeelGoodClub.
Op zoek naar een sportschool? Kies voor Ben Rietdijk Sport! Ben Rietdijk Sport heeft voor jou dé oplossing. Ben Rietdijk Sport is gevestigd in Assendelft Castricum Nieuw-Vennep en Velserbroek! Zoek niet verder bij Sportcentrum Hoorn bent u aan het juiste adres! Het meest complete aanbod van Hoorn op het gebied van fitness tennis en squash. Al sinds 1987 vonden duizenden mensen uit Hoorn al hun weg naar Sportcentrum Hoorn een sportschool squash en tenniscentrum in één!
Fitnesscentrum Oyama in Velserbroek ervaringen acties aanbiedingen en informatie sportschool Oyama in Velserbroek. Contact openingstijden en contactgegevens.
Ervaringen reviews aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Oyama in Velserbroek. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Velserbroek. Contactgegevens fitnesscentrum Oyama worden vermeld zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool.
Wie zijn wij? Move2Fit.
Wij zijn de voordeligste sportschool in Velserbroek/Velsen/IJmuiden/Haarlem. Bij ons sport u 52 weken per jaar. Wij sluiten niet in tegenstelling tot de meeste andere sportscholen/verenigingen tijdens de vakanties. Geen jaarcontracten maar gewoon opzeggen per maand. Opzeggen uitsluitend schriftelijk met handtekening. Na opzegging nog 1x met incasso mee en dan stopt het abonnement automatisch. Sportieve en gezonde tips! Leuker leven waar haal ik de tijd vandaan? Voor de warme dagen zelf ijsthee maken. Of lichaam in balans brengen?
Home Ben Rietdijk Sport.
Kies voor Ben Rietdijk Sport! Ben Rietdijk Sport heeft voor jou dé oplossing. Ben Rietdijk Sport is gevestigd in Assendelft Hilversum en Velserbroek! Dé meest complete sportschool voor de hele familie. Voor nieuwe leden geldt Gratis Proefweek Fitness. Afvallen door kennis over voeding sporten en levensstijl. Sporten voor de hele familie van jeugd tot senioren. Bekijk Ben Rietdijk Sport op TV introductiefilm. Ben Rietdijk Sport zorgt voor verandering van levensstijl voor de hele familie. Maak gratis kennis met fitness in Assendelft Hilversum of Velserbroek. Vraag de Gratis Proefweek Fitness aan. Vul het formulier in en klik op verzenden.
Beverwijk Moord in opsporingsprogramma's Velserbroek Alarmeringen.nl.
Ook RTV Noord-Holland besteedt aandacht aan deze zaak op woensdagavond in Bureau Noord-Holland. Het slachtoffer had die avond van 18.00 tot 19.00 uur les gegeven in sportschool Cardio Fitness aan de Parallelweg en aansluitend van 19.30 tot 20.30 uur in sportschool De Meer aan de Meerstraat beide in Beverwijk. Enkele minuten na beëindiging van zijn lessen stapte hij in zijn auto die op het parkeerterrein tussen het Slangenwegje en de Meerstraat geparkeerd stond. Hier werd de auto onder vuur genomen. De politie houdt rekening met een afrekening in het criminele milieu. Korte tijd later kreeg de politie melding van een auto die in brand stond op de Hofgeesterweg in Velserbroek. De auto brandde geheel uit.
Home Train Go Krommenie.
Kies voor de goedkoopste sportschool! Bij ons kun je met high-end faciliteiten sporten tegen een eerlijk tarief! Waarom zou je daar te veel voor betalen? Je kunt gebruik maken van onze gratis proefweek. Hiermee kun je een week lang gratis gebruik maken van al onze faciliteiten en kennis maken met onze club. Zo hoef jij je pas in te schrijven als jij ook helemaal overtuigd bent dat Train Go bij jou past! Maak gebruik van onze gratis proefweek! Sportschool van het Jaar. Neem contact met ons op!
TrainGo B.V. in Velserbroek Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over TrainGo B.V. Of heb je een andere persoonlijke doelstelling? Waarom zou je bij een ander sportschool meer betalen? Bij Train Go Velserbroek kun je goedkoop sporten in een moderne sportschool! Goedkoop fitness bij Train Go Velserbroek 1850 per maand. Door de tarieven laag te houden maken wij het voor iedereen mogelijk om te sporten. Goedkoop fitness voor 1850 per maand! Hierdoor helpen wij jou met het behalen van jouw doelstelling! Kies voor de goedkoopste sportschool in Velserbroek. is geverifiëerd door eigenaar. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Onze bezoekers over TrainGo B.V.

Contacteer ons