Meer resultaten voor sportschool groningen

 
sportschool groningen
Sportschool Jaap Schuitema.
Nieuws en recente ontwikkelingen op d jiu-jitsu site van Nederland.
Sportschool Groningen.
Wefitness is een sportschool in Groningen die net wat meer wil kunnen bieden dan een doorsnede sportschool. Campo Health Center is niet een echte doorsnede fitnesscentrum het is ontstaan vanuit een Fysiotherapeuten praktijk. Basic-Fit Groningen Antillenstraat Staat in de Antillenstraat een goed bereikbare plek in Groningen. Dit is een vestiging van. Basic-Fit Groningen Protonstraat heeft een mooi divers aanbod aan toestellen en sport materialen. Voor een vast maand bedrag. Achmea Health Center Groningen.
Sportcentrum Balili Dé beste sportschool van Groningen!
De beste sportschool in Groningen. Het meest uitgebreide aanbod van Noord-Nederland. Kickboksen groepslessen fitness en wellness onder een dak. Al sporten vanaf 18 euro per maand. Een gezellige familiaire sfeer. Gratis Proefles Nu inschrijven! Sportcafé bij Sportcentrum Balili.
Construction Fitnessclub Groningen De leukste sportschool van het NoordenConstruction Fitnessclub Groningen De leukste sportschool van het Noorden.
DONDERDAG 07.00-1200 uur 1400-2200 uur. VRIJDAG 07.00-1200 uur 1400-2100 uur. ZATERDAG 0900 1500 uur. ZONDAG 0900 1500 uur. Heb je een vraag of wil je informatie? ADDRESS Turfsingel 53 9712 KK Groningen. Bedankt voor het versturen van je bericht! Je hoort snel van ons. er gaat iets fout. Probeer het nog eens.
Kardinge Groningen Fitness voor iedereen.
Bekijk de fitnessmogelijkheden Kardinge. Fitness bij Kardinge in Groningen. Ben je een beginnende of ervaren fitnesser? Bij Kardinge ben je altijd welkom. Bij Kardinge heb je de mogelijkheid om via een persoonlijk programma jouw fitness doelen te bereiken. Door een uitgebreide intake wordt er vast gesteld wat je fitnessniveau is en wat je doelen zijn. Vervolgens wordt er een fitheidprofiel gemaakt om je vetpercentage en spiermassa te meten. Zo heeft iedere fitnesser een beginpunt. Daarna wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt om jouw doelstelling te behalen. Na een periode van intensief sporten wordt er opnieuw een fitheidsprofiel van jezelf opgemaakt.
springs.
Wefitness Lifestylecentrum Groningen.
één week lang gratis gebruik maken. van de faciliteiten van Wefitness. Vraag de gratis weekkaart aan en je mag. één week lang gratis gebruik maken. van de faciliteiten van Wefitness. Wefitness is het moderne Lifestylecentrum van Groningen. Een prettige locatie om te bewegen te ontspannen én elkaar te ontmoeten.
Sportscholen in Groningen Regiofitness. Sportscholen in Groningen Regiofitness.
We bieden je veel keus Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou. Direct gratis fitnesspas aanvragen. Breed aanbod in Groningen. Snel de juiste sportschool vinden. Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden maar ook de fotos en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt. Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Groningen. Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt.
Club Groningen Oosterhamrikkade 6a Go4Fitness.
Fit gezond zwanger Bedum 1000 1100. Buikspierkwartier Bedum 1030 1045. Dance4Kids Bedum 1700 1745. Kick4Kids Bedum 1730 1830. Club Groningen Oosterhamrikkade 6a. Club Groningen Oosterhamrikkade 6a. Maandag/vrijdag 09.00 22.00 uur. Zaterdag 09.00 16.00 uur Zondag 10.00 16.00 uur. Voor informatie vragen etc gelieve te bellen tijdens kantooruren tussen 09.00 18.00 uur. Voor informatie vragen etc kunt u ook mailen. Go4fitness/Harimau noord gelegen aan de Oosterhamrikkade 6a de Korrewegbuurt in Groningen de club waaruit de andere twee clubs zijn geboren is zoals het heet Old Skool. Eerst was er sportschool Harimau daarna met de tijd mee de naam veranderd in Go4fitness.
sportschool in groningen! Bodybuilding.nl Forum.
Snel eenvoudig en gratis. De Bodybuilding.nl Forum app voor android en IOS is beschikbaar! Download op Google Play. Discussie in Centra/sportscholen gestart door D. Er is momenteel 1 gebruiker aanwezig in dit topic 0 leden en 1 gast. Pagina / 6 Go. 1 2 3 4 5 6 Volgende. Op dit moment train ik bij de Aclo op het zernike. dit vind ik best wel zuigen aangezien het enorm ver fietsen is vanaf het centrum. Wil dus na de zomer bij een gewone gym gaan. Woon zelf dichtbij fitnessfirst westerhaven. Iemand hier bekend mee?
Home Stichting Kelderwerk.
Kelderwerk biedt mensen de gelegenheid zich persoonlijk te ontwikkelen en te verbeteren. Daarmee sluiten we ons aan bij het streven van de Gemeente Groningen om de stadjers actief mee te laten doen. Wij maken werk van bewegen voor de vele deelnemers aan de trainingen en activiteiten en wij maken van bewegen werk voor de vele vrijwilligers en herintreders. De rechtspersoon Stichting Kelderwerk is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 02069796 en heeft een bankrekening bij de ABN Amrobank met het rekeningnummer 54.84.47.853. Kelderwerk heeft de deuren geopend voor het activerings-sportproject van het WIJ-Team Rivierenbuurt. Woon jij in 1 van de volgende wijken Rivierenbuurt Zeeheldenbuurt Badstratenbuurt Laanhuizen Grunobuurt Herewegbuurt Oosterpoortbuurt en de Meeuwen lees hier voor meer informatie.

Contacteer ons