Zoeken naar sport beverwijk

 
sport beverwijk
Café Sport Beverwijk Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Café Sport Beverwijk door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Café Sport Beverwijk door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. 371 personen vinden dit leuk. 369 mensen volgen dit.
Sportschool Beverwijk FIT voor HAAR.
Heb je wèl zin om te sporten maar vind je de traditionele sportschoolcultuur niet zo bij je passen? Woon je in Beverwijk en zoek je een sportschool die de wensen en behoeften van vrouwen een centrale plek geeft? Dan ben je bij FIT voor HAAR aan het juiste adres! Wij zijn de enige sportschool in de buurt van Beverwijk die zich uitsluitend op vrouwelijke sporters richt. Wij begrijpen dat het voor vrouwen niet altijd even makkelijk is om een sportschool te vinden en hebben dichtbij Beverwijk een uitstekend alternatief opgericht.
cafe-sport-beverwijk.
Nova Sport Fitness Centrum ROC Nova College.
Nova Sport Fitness Centrum. Of een paar kilootjes kwijtraken? Bij Nova Sport Fitness Centrum sport je altijd in een prettige sfeer onder deskundige begeleiding. Of je nu individueel komt of met je collegas. Je kunt kiezen uit vrije fitness groepsactiviteiten of een combinatie hiervan. Uitleg van de mogelijkheden. Vraag ook naar de speciale trainingsprogramma's voor bedrijven! Nova Sport Fitness Centrum. Telefoon 023 530 30 00. Volg ons ook op Facebook Nova Sport Fitness Centrum!
Cardio Fitness Beverwijk.
27 / 09 / 2016 RUIMERE OPENINGSTIJDEN! Wij zijn maandag t/m vrijdag van 06.00 00.00uur open. En in de weekenden zaterdag én zondag van 08.00 20.00 uur open. Cardio Fitness Beverwijk Parallelweg 128G 1948 NN Beverwijk. Ma t/m vr 0600 0000 uur Za en zo 0800 2000 uur.
SPORT 2000 BEVERWIJK.
SPORT 2000 BEVERWIJK is dé sportwinkel in Beverwijk. Kom langs in onze winkel of bestel direct online!

Onze instructeurs zijn allen gediplomeerd wat garant staat voor veilige leuke en uitdagende lessen op niveau. Bij MAX Sports Wellness wordt er momenteel een nieuwe sport gespeeld Soccersquash. Deze sport is een kruising tussen voetbal voetvolley en squash. Er wordt met een voetbal gespeeld op een squashbaan. Hierbij mag de bal net als bij voetbal. Onze moderne en uitgebreide fitnessruimte is uitgerust met Technogym apparatuur. Technogym is wereldleider op het vlak van fitnessapparatuur en staat voor ultramoderne professionele en gebruiksvriendelijke fitness apparatuur. Getraind wordt met het zogenaamde TGS systeem van Technogym waarbij. Squash is een dynamische racket-sport waar iedereen snel plezier aan kan beleven. MAX Sports Wellness beschikt over 6 squashbanen.

Contacteer ons