Resultaten voor fitness haarlem

 
fitness haarlem
Basic-Fit Sportschool Haarlem Bernadottelaan.
Ben je op zoek naar een sportschool in Haarlem? Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Haarlem Bernadottelaan. Schrijf je nu online in!
Gym Haarlem Boksen Kickboxen MMA Fitness.
De sportschool gevestigd in Haarlem staat onder leiding van oud internationaal vechter Ridouan el Assrouti. Bevorder je gezondheid en voorzie jezelf van de dagelijkse dosis beweging bij Gym Haarlem. Een gevarieerd aanbod van KickThaiboksen Boksen Zaktraining MMA en Fitness maakt dit mogelijk. Naast de fun zijn deze intensieve trainingen ideaal om. problemen met overgewicht aan te pakken. en om spierkracht op te bouwen! De zwaarste zaktraining van Haarlem durf jij het aan. Naast kickboksen biedt Gym Haarlem nog een aantal andere sporten aan zoals. MMA Mixed Martial Arts.
Sportschool Haarlem SportCity All inclusive vanaf 35.
Volg ons op Facebook! Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond SportCity Haarlem. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness food health tips! Ik wil meer kracht.
Home.
Individuele training met vakkundig toezicht. Begeleiding tot in de puntjes. Bent u op zoek naar een sportcentrum met service en kwaliteit in een persoonlijke sfeer? Anybody health center in Haarlem is gevestigd in Hotel Haarlem van der Valk op de 5e etage. Sinds 1998 zorgen Esther en Michael van der Weijden samen met een gedreven team van instructeurs en barmedewerkers om te sporten in een moderne accommodatie met een persoonlijke sfeer. Daarnaast bieden we diverse groepslessen aan zowel freestyle als licentie programma's van Les Mills en XCO. Diverse fitness-zalen met de nieuwste apparatuur zorgen voor voldoende mogelijkheden om het lichaam fit en sterk te maken.
Cardio Fitness-noord.
Op weg naar een beachbody bij Cardio Fitness-Noord. Cardio Fitness-Noord is de goedkoopste sportschool van Haarlem en omstreken. Bij ons betaald u nooit inschrijfgeld en zijn alle groepslessen gratis bij alle abonnementen. Ons doel is om iedereen aan het sporten te krijgen van jong tot oud en van fanatiek tot recreatief. Wij onderscheiden ons van andere low-budget sportscholen door de uitstekende professionele begeleiding en de vele gratis groepslessen. Omdat wij 2 groepszalen hebben is er veel variatie in onze groepslessen en hierdoor is er keuze genoeg voor iedereen. Bij Cardio Fitness-Noord lopen continue meerdere instructeurs rond om u goed te begeleiden en eventueel te helpen aan een persoonlijk sportschema.
Jij bepaalt wat je betaalt! LifeFit Centre.
Op korte termijn 5 kilometer verantwoord kunnen. Bekijk de openingstijden en het aangepaste. Er zijn geen activiteiten beschikbaar. Bij LifeFit vinden wij dat fitness een feestje moet zijn! Een activiteit waar je plezier in hebt. LifeFit is dan ook meer dan een gewone sportschool. Maak kennis met het Nieuwe Fitness. Met het Nieuwe Fitness onderscheidt LifeFit in Haarlem zich o.a. Pakketten flexibel en doelgericht aan de slag. Bewegingsprogramma op basis van jouw profiel. Thuisprogrammas lekker sporten in je eigen huis. Je eigen personal coach. FunXtion met plezier en functioneel trainen. Je kunt onbeperkt gebruik maken van o.a. fitness en alle groepslessen. Zoals Yoga en spinning.
Fitness Hotel Haarlem.
Geef een van der Valk CadeauCard. Daar maakt u iemand blij mee.
Basic-Fit Sportschool Haarlem Vondelweg.
Virtual visit Basic-Fit Haarlem Vondelweg. Lesrooster Basic-Fit Haarlem Vondelweg. Personal trainers Basic-Fit Haarlem Vondelweg. Mark van den Beld. Extra bij je abonnement. 3 99 per maand.
Sportcentrum De Hagedis in Haarlem.
Last van de crisis? Sportcentrum de Hagedis verlaagt al zijn tarieven in 2014. Voordelig kwartaal-daluren-abonnement van 45 voor 3 maanden! 10 % korting op alle abonnementen voor 60-plussers vrijwilligers en houders van een Haarlem Pas. Geen vast abonnement maar wel af en toe fitnessen? 10x sporten met een strippenkaart voor 50. In oktober is een nieuw lifestyleprogramma voor inactieve 50 ers uit Haarlem Oost gestart. Er zijn nog enkele plaatsen! Nu fitness voor senioren op de woensdagmorgen van 11.00 11.30 uur leden gratis! Kinderfitness ook iets voor uw kind? Bent u wat minder draagkrachtig? Meldt uw kind dan aan bij het Jeugd Sport Fonds. 4 maal kennismaken met een sport vanaf 5 lees info Sport Support. Welkom bij Sportcentrum de Hagedis.
Start met fitness boxing bij sportschool Gym Industries.
Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Gym Industries in Haarlem Boxing Gym voor jou! Waarom kiest Haarlem voor Gym Industries? Al velen gingen jou voor. Bij Gym Industries behaal je namelijk altijd je doelstelling wat je doel ook is. Gym Industries onderscheidt zich van andere sportscholen in Haarlem vanwege. Wij zijn geen traditionele sportschool.
Personal Trainer Fit20 Haarlem.
fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 Haarlem train je altijd onder begeleiding van jouw Personal Trainer. Je traint één keer per week op afspraak in je gewone kleren douchen is niet nodig. Je traint naar keuze alleen of samen met een vaste partner. fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden. Ben je nieuwsgierig geworden? Of kan je niet geloven dat fit in 20 minuten per week echt werkt? Heb je vragen over de fit20 training?

Contacteer ons