Meer resultaten voor sportschool goes

 
sportschool goes
Fitnesscentrum Capital Sports Goes in Goes ervaringen acties aanbiedingen en informatie sportschool Capital Sports Goes in Goes. Contact openingstijden en contactgegevens.
Fitnesscentrum Capital Sports Goes in Goes. Ervaringen reviews aanbiedingen contactgegevens openingstijden en informatie fitnessen fitnesscentrum Capital Sports Goes.
Basic-Fit Sportschool Goes V.D. Spiegelstraat.
Spiegelstraat 82-94 4461LN GOES. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. 19 99 per maand. Actie Sport gratis tot september betaal geen inschrijfgeld! Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. 239 88 per jaar. Actie Sport gratis tot september betaal geen inschrijfgeld!
Fitness Goes. Goedkoopste Sportschool Goes.
Er zijn verschillende sportscholen in Goes aanwezig. Om het voor jou makkelijker te maken informatie te vinden over een van de goedkope sportscholen in Goes hebben wij een uitgebreid en handig overzicht in Goes gemaakt. Je kunt een keuze maken uit hard core trainen Goes hard core training Goes en healthcare trainen Goes healthcare training Goes. De hard core training is hard core trainen voor specifiek krachttraining bodybuilding. Door een vergelijking vind je de goedkoopste sportschool in Goes.
Welkom bij het leukste beweegcentrum van Walcheren. Zeeland Gezond.
Zeeland gezond Gezond genieten in een prettige omgeving waar een enthousiast team altijd voor u klaar staat om u te helpen bij het behalen van uw doelen!
Sportscholen in goes Regiofitness. Sportscholen in goes Regiofitness.
We bieden je veel keus Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou. Direct gratis fitnesspas aanvragen. Breed aanbod in Goes. Snel de juiste sportschool vinden. Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden maar ook de fotos en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt. Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Goes. Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt.
Home Sportschool Geelhoed.
Stand judoka van het jaar. Informatie nieuwe wedstrijd judoka. Roxy goud op DK 18! Vandaag is Roxanne van Ruiten met 4 supervette judopotten districtskampioen geworden in de klasse tot 18 jaar in de gewichtsklasse tot 48 kilo. Dit is vooral superknap omdat ze eigenlijk nog thuishoort in de klasse tot 15 jaar. Tijdens de districtskampioenschappen in haar eigen klasse werd ze.
Twee gewonden bij brand in sportschool Goes Wel.nl.
Door anp 31 oktober 2012 // 2210. GOES ANP Bij een brand in een sportschool in Goes zijn woensdag twee mensen gewond geraakt. De een liep brandwonden op de ander had ademhalingsproblemen na het inademen van rook. Dat zei een woordvoerder van de veiligheidsregio Zeeland. De brand brak rond iets voor half negen uit vermoedelijk in de sauna van de sportschool in de voormalige Zeelandhallen. Behalve het fitnesscentrum moesten ook een bowlingcentrum en een wokrestaurant worden ontruimd. De brandweer was met drie blusvoertuigen en een autoladder ter plaatse. Vorig bericht PSV maar net langs amateurs EHC/Heuts. Volgend bericht Obama belooft hulp voor lange termijn.
Fitland XL Goes in Goes Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Geldeloozepad 7 4463AJ Goes. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Fitland XL Goes. Fitland XL Goes houdt zich bezig met de exploitatie van een sport gezondheids en een leisurecentrum en de explotatie van een business-facilitypoint danwel een combinatie hiervan al dan niet met een bijbehorende onzelfstandige horecafaciliteiten. Neem voor meer informatie gerust contact op met Fitland XL Goes.
Basic Fit Goes in Goes Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
v.d.Spiegelstraat 92 4461LN Goes. Vraag gratis website aan. Informatie over Basic Fit Goes. Het exploiteren van een sport en fitnesscentrum. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Meld u gratis aan. Kaartweergave Basic Fit Goes. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Onze bezoekers over Basic Fit Goes. Algemene indruk van dit bedrijf. Beoordeling service van dit bedrijf.
tarieven Sportschool Sport Go Noordwijk en Bollenstreek.
Onbeperkt Fitness Virtual Spinning voor maar EUR 460 per week!
Fitness Goes Real fitness. Real Results.
Een grote functionele trainingsruimte Les Mills groepslessen persoonlijke begeleiding uitgebreide krachtapparatuur sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen. De fitness faciliteiten van Fitland XL Goes. De sportschool in Goes bestaat uit een grote groepsleszaal een spinningzaal een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone gescheiden kleedruimtes en een gezellige brasserie met een uitgebreide kaart. Daarnaast beschikt Fitland XL Goes over een zeer uitgebreid Wellnessresort met onder andere verschillende sauna cabines zwembaden rustruimtes dompelbaden whirpools en een uitstekend restaurant. De meest unieke sportschool van Goes! Omdat Fitland jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vindt leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken.

Contacteer ons