Meer resultaten voor sportschool dordrecht

 
sportschool dordrecht
Kortingsbonnen in Dordrecht voor Sporten. Bespaar met Groupon tot 70% op Sporten in Dordrecht.
Anti-Verveling Tickets Events Gadgets Vergroot je kennis Er op uit. Train je spieren met elektroden EMS-training bij Balance Bodytec Studio in het centrum. Alleen of samen train je je hele lijf m.b.v. elektroden in sessies van 20 min. op de Miha Bodytec-machine om fitter en sterker te worden.
Tarieven fitness Mountain Network.
In Mountain Network Dordrecht bevindt zich een fitnessruimte 100m met kracht en fitnessapparatuur die ingericht is onder supervisie van NOCNSF. Deze high end fitnessapparatuur van Keiser werkt op luchtdruk en is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel de beginnende sporters als de topsporters. Uniek aan het fitness abonnement is dat deze per maand opzegbaar is en je dus niet vast zit aan een contract zoals bij veel fitnessscholen wel het geval is. Medicort is gevestigd in de fitnessruimte en zij bieden topsportmedische zorg en orthopedische revalidatie.
Fitness vacatures werk in Dordrecht Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. vacatures voor Fitness in Dordrecht. Rijk Zwaan De Lier. Schoonmaak Postcode 3131 in Vlaardingen. Sorteer op relevantie datum. Afstand alleen deze plaats. Freelance / ZZP 1. Landelijke vacatures voor Fitness. Vacatures 1 tot 10 van 50. Plaats je cv In enkele seconden.
Sportschool Dordrecht SportCity All inclusive vanaf 35.
078-616 16 16 078-616 16 16. Vandaag zijn we open van. maandag t/m vrijdag 0830 2300 zaterdag t/m zondag 0830 1700.
WFC Difference.
Difference is een klein professioneel fitnesscentrum waar sfeer en kwaliteit niet zonder elkaar kunnen. Wij bieden begeleiding zoals begeleiding hoort te zijn. U kunt bij ons terecht voor meer dan tien verschillende groepslessen verdeeld over ruim veertig uur in de week. Iedereen kan dankzij ons gecombineerde en gevarieerde programma op een verantwoorde manier sporten. De Jagerweg 225 Sterrenburg. Openingstijden maandag t/m donderdag 8.30 u 22.00 u vrijdag 8.30 u 21.00 u zaterdag en zondag 9.00 u 13.00 u.
Improvement Training Dordrecht Personal Training Dordrecht Improvement.
Daarmee leggen wij een goede basis. Vanuit die basis werken wij samen toe naar het behalen van jou trainingsdoelen. Wij werken samen met het Progress Sport Health in Dordrecht. Deze prachtige sportschool is gelegen in Dubbeldam op de rand van Stadspolders in Dordrecht. Op deze locatie is het mogelijk om te trainen op afspraak middels personal training maar je kan hier ook lid worden om niet op afspraak te sporten. Ook is het mogelijk dat wij bij jou op locatie personal training geven. Wil je meer informatie over sporten op locatie? Neem dan contact met ons via het contactformulier. Op elke locatie wordt uitgegaan van de filosofie van Improvement en werken wij vanuit de basis toe naar jou doel!
Sportclub Gym Dordrecht voor Groepslessen of privé training.
Gym Dordrecht de club met aandacht voor jou! Gym Dordrecht is een sportclub waar de focus ligt op jou. Met je eigen personal trainer of in groepsverband kan jij aan de slag. Wil je meer informatie? Kies dan hieronder voor personal training of groepslessen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina. Onder begeleiding van een ervaren personal trainer kan je alleen of in een small group trainen bij GYM DORDRECHT. Er zijn vier personal trainers die ieder hun eigen specialiteit hebben.
Sportschool Dordrecht Bodybuilding.nl Forum.
Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt Mich Lees het bericht. Snel eenvoudig en gratis. Discussie in Centra/sportscholen gestart door RichardV 18 sep 2006. Er is momenteel 1 gebruiker aanwezig in dit topic 0 leden en 1 gast. Pagina / 2 Go. RichardV Colossal Veteran Banned Topic_Starter. DJ's Work-Out het fitnesscentrum voor iedereen Dordrecht. Is dit een beetje een fatsoenlijke sportschool. Collega vertelde tot 60 kg dumbbells. Dus mijn interesse was gelijk gewekt! RichardV 18 sep 2006. klinkt goed zware db.
Fit For Free Dordrecht in Dordrecht Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Fit For Free Dordrecht. Fit For Free Dordrecht. Vissersdijk Beneden 30 3319GW Dordrecht. Informatie over Fit For Free Dordrecht. Het treffen van voorbereidende rechtshandelingen om te komen tot de vestiging van een fitnesscentrum. Kaartweergave Fit For Free Dordrecht. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Onze bezoekers over Fit For Free Dordrecht. Algemene indruk van dit bedrijf.
Fortius Drechtsteden Home.
FORTIUS is een omnivereniging in Dordrecht die in 2017 is ontstaan uit een fusie tussen de Dordtse Kracht en atletiekvereniging Hercules opgericht in 1896 en atletiekvereniging Parthenon opgericht in 1948. U kunt bij ons terecht voor atletiek sportief en nordic wandelen worstelen en diverse dans en krachtsporten.
Pentagon indoor skiën en snowboarden klimmen squash fitness en kickbike in Dordrecht.
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Pentagon is een erkend leerbedrijf. Pentagon Sport en Gezondheidscentrum. Sikkelstraat 3 3319 LJ Dordrecht.

Contacteer ons