Resultaten voor sportschool haaksbergen

 
sportschool haaksbergen
Sporten.
Sportspecifieke Training puur gericht op jou hoofd/basis sport. Tel 053 572 7000. Mob 06 30 13 68 76.
Welkom bij CareFit4All CareFit4All. Welkom bij CareFit4All CareFit4All.
Meer informatie Welkom bij CareFit4All. Carefit4all is een plezierig sportcentrum voor jong en oud en is gelegen aan sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen. Dit kleinschalige sportcentrum is zes dagen per week open en kent een uitgebreid pakket aan bewegings en fitnessprogrammas. De doelgroepen 50-plus en jongeren met een verstandelijke beperking krijgen bij ons bijzondere aandacht om fit en vitaal te blijven. De aangeboden groepslessen zijn voor alle leeftijdsgroepen. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Wij zijn een plezierig professioneel veilig gemoedelijk en gezellig sportcentrum. Vind je persoonlijke omgang en een prettige sfeer belangrijk?
Home.
Tel 053 572 7000. Mob 06 30 13 68 76.
sportschool in Haaksbergen Sport Fitness Magazine.
Over ons Verkooppunten Contact. Nieuws Laatste editie Vorige edities Sport overzicht Abonneren. U zocht een sportschool in Haaksbergen. Onderstaand zijn de resultaten van uw zoekactie met een radius van 10km vanuit het stadscentrum. Zoek hier in ons sportschool overzicht. Niet wat u zocht? Hier zijn alternatieven in de buurt. G J van Heekstraat 66. Bekijk het bedrijfs profiel.
Veiligheidscontrole nodig.
USA Sport Healthclub Haaksbergen.
info@usasport.nl voor algemene informatie. 053 572 42 68.
Sportaccommodatie USA snijdt in personeelskosten Haaksbergen tubantia.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Locatie. Pijlen. Pijlen. Alarm. Net binnen. Deel. F
HAAKSBERGEN Eigenaar Henk Uiterweerd erkent dat het niet goed gaat met USA. Personeel moet uren inleveren en de openingstijden zijn aangepast. Het geeft aan dat er iets gaande is bij de sportschool die al 25 jaar aan de Trompstraat is gevestigd. Redactie 26-01-15 1221 Laatste update 22-02-17 1632. M 0 M 0. Stuur mij een kopie. Net als heel veel andere bedrijven hebben ook wij met een dalende omzet te maken.
Welkom bij Sport Tennis en Squash centrum Kei-Fit Haaksbergen.
Vraag een gratis proefles aan. De gezelligste tennisclub van Haaksbergen! Alle informatie over tennis. Sporten bij Kei-Fit al vanaf 2195 per maand. Welkom bij Kei-Fit Haaksbergen. Kei-Fit Haaksbergen is een gezellige sportschool voor jong en oud met een uitgebreid aanbod op het gebied van fitness groepslessen tennis en squash. Aandacht plezier en service zijn onze belangrijkste pijlers. Kom ook eens sfeer proeven. De koffie staat altijd klaar. Zomerrooster 03 juli t/m 27 augustus. 7 juli 2017 Nieuws kf-admin.
Homepage Fysik Professionals in beweging.
Fysik Professionals in beweging. FYSIK PROFESSIONALS IN BEWEGING. Fysik is een moderne gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Haaksbergen en heeft zich bekwaamd op het gebied van Algemene Manuele Sport en Bedrijfsfysiotherapie. Wij streven ernaar om samen met u de oorzaak van de klachten te analyseren en u te helpen met het oplossen daarvan door u inzicht te geven in de ontstaanswijze advies te geven en waar nodig te behandelen. Onze werkwijze gaat verder dan onze praktijkmuren. Wij werken nauw samen met artsen specialisten en andere behandelaars in de regio. Tevens hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars. U verdient de allerbeste zorg. Daarom staan wij vooraan waar het gaat om kennis ervaring en praktijkuitrusting.
Welkom bij Kei-Fit Kies het sportcentrum bij jou in de buurt!
Kies hier de vestiging bij jou in de buurt. Kies hier je vestiging. Waalstraat 1 7081 AJ Gendringen T 0315 68 38 56 gendringen@kei-fit.nl. Ga naar de website. Geukerdijk 94 7481 CC Haaksbergen T 053 57 25 233 haaksbergen@kei-fit.nl. Ga naar de website. Lievelderweg 88A 7131 MG Lichtenvoorde T 0544 37 42 45 lichtenvoorde@kei-fit.nl. Ga naar de website. Sportweg 1 7006 GJ Doetinchem T 0314 21 00 00 wenters@kei-fit.nl.

Contacteer ons