Meer resultaten voor sportschool delft

 
sportschool delft
Fitness Health Club Delft.
Fitness Health Club Delft is voor de vijfde keer verkozen tot fitnessclub van het jaar van Delft! Bij Fitness Health Club Delft traint u met méér beleving méér plezier en méér aandacht. Ervaar het zelf en vraag jouw GRATIS DAGPAS aan en kom kennis maken met onze fitnessfaciliteiten de groepslessen de sauna en vele andere geweldige faciliteiten van Fitness Health Club Delft. Jij verdient toch ook kwaliteit? morgen 0930 1030 uur. morgen 1030 1130 uur. morgen 1030 1130 uur.
Jan Koster Sportclub Fitness bij de leukste sportschool van Delft.
Jan Koster Sportclub is al jaren een begrip in delft en is de sportschool waar veel Delftenaren met plezier trainen.
Alles over fitness in Delft Delft Studentenstad.
Alles over fitness in Delft. Goed je wil dus starten met sporten in Delft en fitness lijkt je wel wat. We hebben de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet. Waar komt fitness eigenlijk vandaan? Fitness is een welbekend fenomeen dat bestaat sinds de Griekse oudheid en is sinds een aantal jaren razend populair bij studenten. Studenten zijn vaak druk met studeren en kiezen niet voor sporten op verplichte dagen. De student van nu deelt liever zelf zijn/haar tijd in. Fitness is het antwoord op deze trend.
Basic-Fit Sportschool Delft Breestraat.
Breestraat 37 2611RE DELFT. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag van 09.00 tot 16.00 uur. 19 99 per maand. Actie Sport gratis tot september betaal geen inschrijfgeld! Contractduur 1 jaar daarna maandelijks opzegbaar. 239 88 per jaar. Actie Sport gratis tot september betaal geen inschrijfgeld! Betaal een jaar vooruit 12x1999.
Home Sportschool Tim Kool.
Welkom op de website van sportschool Tim Kool. Sportschool Tim Kool biedt veel meer dan alleen sporten voor iedereen. Het maakt niet uit welke sport je wilt beoefenen en of je komt om een wedstrijdsporter te worden of dat je alleen recreatief wilt komen trainen. Jong oud dik of dun het maakt bij Sportschool Tim Kool allemaal niet uit. We trainen allemaal voor onze gezondheid en plezier hebben in de sport die je doet. Dat je daarbij nog veel nieuwe leuke mensen leert kennen is een extraatje erbij.
BedrijfsFitnessOnline TU Delft.
Iedereen weet dat sporten gezond is dat hoeven wij je niet meer uit te leggen. BedrijfsFitnessOnline wil het sporten graag extra stimuleren door het nóg leuker te maken. Je krijgt namelijk een korting op je abonnementsgeld van je favoriete sportschool! Waar heb ik dit aan te danken denk jij? Nou gewoon omdat wij onze klanten graag een leuk voordeel willen bieden. Waar kan ik terecht? De partners van BedrijfsFitnessOnline zijn gevarieerd en vind je dan ook door heel Nederland. Zo is er voor iedereen wel wat.
Basic Fit Delft in Delft Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Breestraat 37 2611RE Delft. Informatie over Basic Fit Delft. Het exploiteren van een sport en fitnesscentrum. Kaartweergave Basic Fit Delft. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Onze bezoekers over Basic Fit Delft. Algemene indruk van dit bedrijf. Beoordeling service van dit bedrijf. Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.
Groepslessen een uitgebreid en rijk aanbod Sportschool AHC Delft.
Benieuwd naar ons aanbod aan groepslessen? Bij het AHC Ypenburg hebben wij voor iedereen iets. Van de Mini Workout tot aan Bootcamp. Hier zult u zeker iets tussen vinden.
Kickboks faciliteiten op de sportschool Team Bonte Delft.
In onze zaal ligt op de grond een speciale zachte sportvloer. Er is een goeie geluidsinstallatie in de zaal om tijdens training lekker opgepept te worden. Bij ons op de sportschool is er een aparte kleedkamer met douche voor de Heren en voor de Dames en ook een Heren en een Dames toilet. We hebben ook een gezellige Kantine met een barretje erin waar we genoeg keus hebben uit diverse sportdrankjes en frisdranken en waar ook een lekker bakje koffie of thee gedronken kan worden en ook diversen snoep en chips en sport repen verkocht worden ook in onze kantine is een grote tv aanwezig waar graag naar kickboks wedstrijden van onze idolen en eigen vechters gekeken word.
Sportscholen in Delft Regiofitness. Sportscholen in Delft Regiofitness.
We bieden je veel keus Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou. Direct gratis fitnesspas aanvragen. Breed aanbod in Delft. Snel de juiste sportschool vinden. Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden maar ook de fotos en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt. Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Delft. Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt.
Home.
Sport Club Ladies Only is een gym waar dames in een prettige omgeving met elkaar kunnen sporten het personeel en de instructeurs bestaan dan ook alleen uit dames. Om de heren tegemoet te komen hebben wij een speciaal heren abonnement zij kunnen iedere vrijdag van 18.00 tot 21.30 uur en op zondag van 09.00 tot 14.00 uur ook gebruik maken van onze faciliteiten. Wij zijn geen Low Budget Sportschool. In tegenstelling tot de vele low budget sportscholen vinden wij dat mensen goed voorbereid moeten zijn voordat zij zelfstandig aan de slag gaan.

Contacteer ons